Home / archiefcentraal / duitse kinderen bezoeken leeftijdsgenoten in dalfsen

duitse kinderen bezoeken leeftijdsgenoten in dalfsen

Het wachten duurde best lang, maar het werd beloond. Eerst was het toch best wel spannend. De kinderen gaven hun Duitse maatje een hand om hen welkom te heten en kregen een cadeautje. Daarna stelden de Nederlandse kinderen zich in het Duits voor en dat was best lastig. Na wat drinken en wat lekkers was het tijd voor een potje voetbal: Nederland-Duitsland. Het eindigde in gelijk spel.

De Nederlandse kinderen hebben met de Duitse kinderen de school laten zien. Na een heerlijke lunch, was het tijd om naar de Trefkoele+ te gaan. Daar hebben studenten van Landstede een prachtige sport en spelmiddag georganiseerd. De kinderen speelden vol enthousiasme. Het was een geslaagde dag! 

Johan Bokma maakte foto’s.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.