drie keer goud voor seniorenteam gv nieuwleusen

In Nunspeet was de groepsspringswedstrijd. Hieraan deed het seniorenteam van GV Nieuwleusen mee op C-niveau. Dit team bestaat uit: Lotte van der Kolk, Jeanine Schaapman, Nina Huzen, Anna Huzen, Renske Bijlenga, Renee Dunnink, Jessica ten Kate, Anna Doggen en Maaike Doggen. De dames hebben zich van hun beste kant laten zien. Dit was ook te zien in de resultaten: Tafel minitramp 1e, Minitramp pegasus 1e, Plank pegasus 1e en Minitramp 4e. Een resultaat waar we trots op kunnen zijn!

Tegelijkertijd werden in Doetinchem de clubteams wedstrijden gehouden voor dames toestel turnen. Voor GVN een uitgelezen kans om de oefeningen door een jury te laten beoordelen en te zien hoever de dames zijn. Voor de jongsten, 8 jaar, een mooie gelegenheid om voor het eerst kennis te maken met de wedstrijdsport. Alle turnsters hebben hun uiterste best gedaan en kunnen terug kijken op een mooie wedstrijd. De senioren hebben laten zien dat hun oefeningen er bijna klaar voor zijn. Voor de trainers zijn er een aantal zaken die veranderd kunnen worden en zullen daarmee de komende tijd aan de slag gaan, om klaar te zijn voor de wedstrijden in februari.

Op zaterdag 14 november zal GVN gastvrouw zijn voor het individueel toestel turnen 3 de divisie in Nieuwleusen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.