Home / archiefcentraal / derde nederlaag op rij voor lemele

derde nederlaag op rij voor lemele

Lemele begon het seizoen als promovendus in 3D verrassend sterk en bleef de eerste zes wedstrijden knap ongeslagen. De twee wedstrijden daarna verloor Lemele echter en ook vandaag stond Lemele na negentig minuten met lege handen.

DZSV – Lemele had niet lang nodig om tot ontbranding te komen vanmiddag. In de tweede minuut kwam DZSV al op voorsprong door een doelpunt van Chieljan Nijman. Tien minuten later maakte Lemele er al snel weer een gelijke stand van via Tim Woudsma.

Vijf minuten voor de rust kwam Lemele vervolgens opnieuw op achterstand, ditmaal scoorde Max Tamboer. 2-1 was tevens de ruststand en het duurde even voordat in de tweede helft opnieuw een doelpunt viel. In de 71e minuut was het Chieljan Nijman die met zijn tweede van de middag de stand op 3-1 bracht.

In de slotfase kreeg Lemele nog een treffer om de oren toen ook Max Tamboer (’85) zijn tweede treffer van de middag scoorde. Een 4-1 nederlaag voor Lemele was hierdoor een feit. Lemele heeft door de verliespartij van vandaag zijn negen wedstrijden eerlijk verdeeld met zowel drie overwinningen, gelijke spelen als nederlagen.

Met twaalf punten bevindt het zich momenteel op een achtste plek in 3D. Volgende week treft het in eigen huis de nummer zeven van de ranglijst: Juliana’32.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.