Home / archiefcentraal / den ham en asc62 delen de punten

den ham en asc62 delen de punten

Beide ploegen maakten er een leuke en sportieve middag van op sportpark De Rohorst. Met aanvallend spel van beide kanten ontstond er een open wedstrijd waarin beide ploegen elkaar weinig ontliepen. De eerste helft leek hierdoor ook in 0-0 te eindigen maar in de blessuretijd van de eerste helft kwam ASC’62 toch nog op voorsprong.

Chiel Pasman nam een vrije trap vanaf de rechterkant en zijn inzet werd door de doelman van Den Ham niet goed beoordeeld waardoor de bal in de linker bovenhoek vloog: 0-1. Vlak na deze openingstreffer werd gefloten voor het einde van de eerste helft.

Na de rust ging Den Ham direct op zoek naar de gelijkmaker en gaf de thuisploeg veel druk naar voren. Na een kleine tien minuten in de tweede helft leidde dit al tot resultaat en ditmaal was het de doelman aan de andere kant, ASC’62-doelman Berry Roeberts, die niet helemaal vrijuit ging. Ook Roeberts beoordeelde een inzet niet helemaal goed waarna Den Ham speler Louis Vijfhuizen kon binnenschieten: 1-1.

In het restant van de tweede helft bleven beide ploegen jagen op de overwinning. ASC’62 kreeg nog een paar goede kansen maar een vrije trap van Pasman raakte de lat en Rick van Faassen schoot een rebound uit een corner in kansrijke positie naast. Ook Den Ham scoorde niet meer met een 1-1 eindstand tot gevolg. Over negentig minuten gezien een terechte uitslag.

Doordat ook op de andere velden veel gelijke spelen vielen zijn er niet veel veranderingen op de ranglijst bovenin de zaterdag 2e klasse H. Volgende week staat ASC’62 – De Esch op het programma, een interessant duel tussen de nummer vier en vijf van 2H.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.