de buurman meest veelbelovende start up in de regio

Het Heinose bedrijf De Buurman is de meest veelbelovende startende onderneming in de regio Zwolle. Het bedrijf deed mee aan GetInTheRing, hét event voor StartUps in meer dan 150 landen.

Gedurende het hele jaar zijn er voorrondes in alle delen van het land. Zo ook in Zwolle, waar tijdens de lustrumeditie van GetInTheRing Regio Zwolle elf innovatieve StartUps meedingen, zo ook De Buurman. In een boksring namen jonge bedrijven het tegen elkaar op. Dit deden ze niet met vuisten, maar met woorden. De StartUp met het beste businessplan en de beste presentatie wint.

Na een zestal enerverende pitches waar Jeroen Stegeman De Buurman vertegenwoordigde, waarbij het businessplan, de presentatie en ondernemerschap werd beoordeeld is het bedrijf De Buurman verkozen tot de meest veelbelovende StartUp regio Zwolle.

De Buurman
De Buurman, met als werkgebied Salland, IJsseldelta en het Vechtdal, speelt in op de ontwikkelingen in de markt waarbij de consument steeds meer aandacht heeft voor voedsel uit de directe omgeving en de complete maaltijdboxen. De Buurman brengt deze twee werelden bij elkaar. De bewuste consument met de boeren & telers in de regio, zodat je weer weet wat en van wie je eet. De Buurman kent een korte keten met een reële prijs voor de boeren & telers en een eerlijk, gezond en puur product voor de consument. De Buurman past een slimme logistiek toe, hierdoor een laag aantal voedselkilometers wat de CO2 uitstoot reduceert, dit als bijkomend voordeel.

Voor meer info kijk; www.debuurman.nu

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.