dalfsen hoofdtrainer peter reumer zegt het hoofdtrainerschap vaarwel

“Ik heb uiteraard goed nagedacht over deze beslissing, want na 25 jaar als trainer stop je niet zomaar. Het lijkt me wel eens goed om mijn tijd anders te gaan indelen. Maargoed, ik zal het wel gaan missen.”

De succesvolle oefenmeester begon zijn trainerschap bij het Zwolse ZAC en kwam via SVI, Genemuiden en Heino twee jaar geleden bij SV Dalfsen uit.

“SV Dalfsen is een fantastische club waar ik met een goed gevoel op terugkijk. We hebben een groep waar ontzettend veel potentie in zit. Als de groep zich door blijft ontwikkelen gaan ze nog ver komen. Daar ben ik absoluut zeker van.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.