d66vechtdal reikt duurzaamheidsprijs uit

Helaas is Antoinette in 2013 plotseling overleden. Om haar werk voor Ommen en haar inzet voor het milieu blijvend een plek te geven is de duurzaamheidsprijs van D66 Vechtdal naar haar vernoemd. Thea Dijkema uit Ommen maakt het kunstwerk dat aan de prijswinnaar 2015 wordt uitgereikt waarin ‘duurzaamheid en water’ tot uitdrukking wordt gebracht.

Binnen de drie gemeenten van D66 Vechtdal, Dalfsen, Ommen en Hardenberg, zijn bedrijven en organisaties geselecteerd die voldoen aan de duurzaamheidscriteria. Via een ‘long-list’, zijn er drie genomineerden die mogelijk in aanmerking komen voor de prijs.

Een driehoofdige jury, onder voorzitterschap van Hans Kersbergen, kiest de winnaar die op 25 november de prijs uitgereikt krijgt in Spoor 7, het stationsgebouw in Ommen. Deze bijeenkomst begint om 19.00 uur en iedereen die belangstelling heeft voor het milieu, en duurzaamheid in het Vechtdal een warm hart toedraagt, is van harte uitgenodigd.

Het programma is globaal als volgt:
19.00 u Ontvangst met koffie / thee
19:30 u Welkomstwoord door Willem van Wijngaarden, Voorzitter D66 Vechtdal
19:40 u Presentatie van de 3 genomineerden
20:00 u Juryrapport
20:10 u Prijsuitreiking door Mw. Ottie Drijber – Bosscher, oud-wethouder Ommen
Tot 21:00 u Netwerkborrel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.