Home / archiefcentraal / column beauty and relax my way

column beauty and relax my way

Mijn naam is Hettie Kamphuis-Warmelink, ik ben al bijna 20 jaar schoonheidsspecialiste en vrijwel deze hele periode als huidverzorger aan het werk geweest. Mijn interesses gaan uit naar het verbeteren van diverse huidcondities, zoals acne, eczeem en anti-aging. Een gezonde huid in goede conditie brengen en houden behoort dagelijks tot mijn werkzaamheden. Ik help vrouwen en mannen definitief van storende haargroei af, door gebruik te maken van IPL en elektrisch ontharen. Deze behandelingen worden soms ook vergoed door de ziektekostenverzekering.

De laatste weken waren een soort van rollercoaster, door de introductie van vetverwijderende behandelingen in mijn praktijk. Cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude, waarbij vetcellen op natuurlijke en zeer effectieve wijze worden verwijderd. De vetcellen worden sterk gekoeld, waardoor deze kristalliseren en afbreken. De afvalstoffen hiervan worden door je lichaam afgevoerd. Zowel mannen als vrouwen kunnen met de Cryo 21 behandeld worden.

Lichaamsvet is uit meerdere lagen opgebouwd. De diepste laag zit tegen de spieren en kan worden verminderd door gezonde voeding en meer bewegen. De laag die net onder de huid ligt echter, is nauwelijks doorbloed en daardoor minder gevoelig voor goede voeding en beweging. De cryo 21 rekent af met hardnekkig vet, door gecontroleerde koeling. Een methode met een wetenschappelijk bewezen resultaat. Te behandelen zones: buik, billen, benen, ‘rijbroek’, dijen, love handles, bovenarmen, rug, dubbele kin, etc. Wil je meer informatie en weten of dit ook voor jou geschikt is? Laten we dan afspreken voor een intake gesprek.

Met vriendelijke groet,
Hettie Kamphuis

Kijk ook eens op de Facebookpagina en de website van My Way Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.