Home / archiefcentraal / clubwedstrijd stokvisdennen goed bezet

clubwedstrijd stokvisdennen goed bezet

Op de Scheg werden de eerste tijden neergezet die meetellen voor het clubkampioenschap. Het ijs was goed, de luchtdruk laag, wat weer resulteerde in een berg persoonlijke records. Twee schaatsers scherpten zelfs een al in hun bezit zijnd clubrecord aan: E-pupil Britt van der Linden uit Zwolle kwam tot 37,15 op de 300 meter en C-junior Stefan Westenbroek uit Ommen nadert de 39 op de 500 meter, met 40,32.

De goed gestructureerde trainingen en het enthousiasme van trainers en schaatsers, zowel bij de (baan)selecties als bij de club, zorgen ervoor dat de jeugd zich continu blijft verbeteren. Enkele opvallende voorbeelden hiervan waren zaterdag: D-pupil Menoa van Leussen haalt 2,19 seconden van haar 300-metertijd af tot 39,87; B-pupil Mendy Pasman verbetert haar 500 met 2,49 tot 1:05,23; B-pupil Donald Stappenbelt doet dat met 2,61 tot 58,46; A-pupil Lars Marsman met 1,13 tot 52,04; C-junior Sven Bos met 1,38 tot 49,19 en C-junior Ilse Hofstee en nieuw lid en B-junior Daniël Ruys beiden met maar liefst 4 seconden tot 59,31 en 45,62.

Op de 1000 meter haalden de C-junioren ook happen van hun pr af. Maxim van Marle kwam tot 1:36,88, Sybren Kemper 1:38,23 en Hajo Raap 1:39,38; deze heren zitten elkaar op de hielen. Robbin Besten kwam bij zijn eerste 1000 tot een keurige 1:42,60. B-junior en baanselectielid Ingmar Hof maakt dit seizoen grote stappen en kwam met een verbetering van 2,34 tot een tijd van 2:10,99 op de 1500 meter. Al met al weer een zeer geslaagde en vooral ook gezellige avond, dit keer onder leiding van trainers Freddy Wennemars en Chantal van Marle. De volgende clubwedstrijden zijn in januari. Dank ook aan Miranda Besten, voor de fraaie foto’s.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.