Home / archiefcentraal / buro lein verzorgt lezing over nieuwe therapie

buro lein verzorgt lezing over nieuwe therapie

De nieuw methode is gericht op het herstel en de rijping van het centrale zenuwstelsel. Deze effectieve methode wordt veel ingezet bij kinderen en volwassenen met bijvoorbeeld leerproblemen, concentratieproblemen, maar ook bij problemen met zindelijkheid, handschriftproblemen, overgevoeligheid, ADHD, dyslexie, dyscalculie of autisme. MNRI geeft het lichaam een handleiding om zichzelf te herstellen.

Leuk extraatje: kom je op deze avond en vraag je een reflexscreening aan? Dan ontvang je 30% korting op een screening ter waarde van €60,00. Kijk voor meer informatie op www.burolein.nl of meld je aan via info@burolein.nl of 06-27056997.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.