Home / archiefcentraal / bouwmeester vloeren deuren en raamdecoratie groeit verder

bouwmeester vloeren deuren en raamdecoratie groeit verder

Via de vernieuwde website ‘www.OnlineVloerenSpecialist.nl’ weet Bouwmeester zich verder te onderscheiden en breidt zo haar klantenkring verder uit. Dit heeft ertoe geleid dat Edwards broer Jos Bouwmeester, die al enige tijd parttime meedraaide, per 1 oktober formeel compagnon is geworden. Het eenmansbedrijf is nu omgezet in een v.o.f. wat door beide broers wordt aangestuurd. Naast de verkoop van vloeren, deuren en raamdecoratie beschikt het bedrijf ook over een vakkundig montageteam. Op die manier hoeft de klant niet verder te zoeken en kan men alles uitzoeken in de uitgebreide showroom en op afspraak laten monteren.

Door de toenemende vraag naar raamdecoratie heeft het bedrijf zich nu ook verder gespecialiseerd in de verkoop en montage van rol- en vouwgordijnen, jaloezieën, lamellen, plisses, duettes, en horsystemen. Klanten kunnen in de showroom kiezen uit verschillende uitvoeringen en modellen en meer dan 500 verschillende kleuren. Daarnaast wordt de raamdecoratie altijd gratis ingemeten en geplaatst door hun eigen vakkundig montageteam.

Edward en Jos schrijven hun succes van hun onderneming vooral toe aan een scherpe prijs/kwaliteitverhouding, goede service en een uitgebreid assortiment. “Daarnaast zijn we heel laagdrempelig”, vult Edward aan. “Je kunt hier gemakkelijk binnen lopen, we zijn zes dagen per week geopend, ’s avond op afspraak en elke vrijdagavond hebben we een koopavond. Wanneer de klant het wenst komen we thuis op locatie om hier een passend advies te geven.” Bouwmeester levert nu een totaalaanbieding voor de woninginrichting. “Door grootschalig en rechtstreeks in te kopen bij de fabrikant garanderen wij de laagste prijs garantie en een snelle levertijd” aldus Jos. “Wanneer een klant elders hetzelfde product goedkoper vindt, verrekenen we direct het verschil.”

Dankzij de vernieuwde internetsite blijven opdrachten inmiddels ook niet meer alleen beperkt tot woningen. Ondertussen heeft Bouwmeester al diverse vloeren geplaatst in kantoren, winkelpanden en zelfs horecagelegenheden. Voor meer informatie of vrijblijvend advies zijn klanten van harte welkom aan de Rollecate 43 in Nieuwleusen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.