borduurwerken mevrouw van berkum te bewonderen

Mevrouw Van Berkum is geboren in 1929 en is met haar hobby gestart in de tijd dat haar kleinkinderen werden geboren. Zij heeft heel veel telpatronen van Eva Rosenestand en Clara Wever geborduurd. Een heel precies en geduldig werkje. Zij begint in het midden van het patroon, telt de hokjes naar beneden uit en begint dan onderaan met haar borduurwerk. Uren en uren tijd zitten in één werkstuk.

Gelukkig is alles nog heel goed te zien. De borduurwerken zijn prachtig ingelijst. Ook maakt mevrouw Van Berkum nog lavendelzakjes, kleine werkjes met paasafbeeldingen, kerstafbeeldingen, enzovoort. Ze heeft hier enorm veel plezier in en wil haar werk graag aan iedereen tonen.
Vind jij het leuk om deze expositie te bezoeken? Dan ben je van harte welkom in De Olmen aan het Oosterveen 21 in Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.