bewoners nieuw oldenhaghen nemen afscheid van lemele

Twee jaar geleden zei wijkmanager Henny van den Berg: “We willen graag kennis maken met de mensen in Lemele. We zijn de komende jaren buren en als buren kijk je naar elkaar om.” Dat bleek tijdens de afscheidsborrel, de serre zat vol met belangstellenden. Een reactie uit de buurt: “Jullie mogen gerust blijven, een dependance is geen gek idee”. De medewerkers en bewoners hebben genoten van het verblijf in Lemele en het gezellige afscheid. Van den Berg: “We hebben de banden aangehaald. Ommen en Lemele zijn na deze periode nog meer verbonden”.

Samen met de Veste en Koopmans Bouw heeft de Saxenburgh Groep helaas moeten besluiten dat verhuizen op vrijdag 27 november niet gaat lukken. Dit zal één week later zijn. Op vrijdag 4 december verhuizen de bewoners, medewerkers en vrijwilligers naar het nieuwe Oldenhaghen. Dankzij de fijne samenwerking met De Imminkhoeve is een tijdelijk verblijf in zorghotel het Landhuis mogelijk gemaakt.

Op donderdag 3 december vindt het afscheidsdiner plaats, aangeboden door De Imminkhoeve. Op deze avond dineren de bewoners en medewerkers samen. Ten slotte wil de Saxenburgh Groep van de mogelijkheid gebruik maken om de vrijwilligers uit Lemele en Ommen te bedanken voor de afgelopen twee jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.