avereest start tweede periode tegen svv56

De tegenstander van aanstaande zaterdag, SVV ’56, staat tiende op de ranglijst. De degradant uit de derde klasse verloor de eerste vier wedstrijden, maar verloor daarna niet meer. Drie wedstrijden werden gelijk gespeeld en één gewonnen. Vorige week pakten de Sibculoërs een punt in een doelpuntrijke wedstrijd tegen DRC’12, het werd maar liefst 4-4.

Zaterdagmiddag is een wedstrijd tussen de nummer vijf, VVA, dat weer eens wil winnen en de nummer tien, SVV, dat al vier wedstrijden ongeslagen is. SVV heeft de smaak te pakken gekregen, maar het is aan Avereest om weer de drie punten aan De Balk te houden en in de subtop te blijven aanhaken. Ook is er weer nieuw perspectief: de tweede periode begint deze zaterdag en Avereest is voornemens dit seizoen een nacompetitieplek te bemachtigen. Winst zou hiervoor een goede start betekenen.

De wedstrijd VV Avereest – SVV ’56 begint om half drie op Sportpark De Balk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.