avereest niet dichterbij dkb

De ploeg uit Balkbrug komt in de 28e minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van René Koster. Deze zelfde René Koster is betrokken bij de 2-0 in de 36e minuut door middel van een assist op doelpuntenmaker Mathijs Platvoet. Op slag van rust weet Sven Ester de 3-0 binnen te tikken.

In de tweede helft blijft het spelbeeld de eerste 25 minuten onveranderd. Tot in de 72e minuut DKB speler Igor Tangenberg op stoom komt. Achtereenvolgend scoort hij de 3-1, 3-2 en in de 83e minuut de gelijkmaker en eindstand 3-3.

Wat voor het team uit Balkbrug na rust een besliste wedstrijd leek werd een 3-3 gelijk spel. Volgende week moet Avereest het opnemen tegen v.v. Daarlerveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.