atleten aco van elderen op twee fronten actief

Bij de Lemelerbergcross pakten Britt Borger en Nout Meijer op de 1000 meter beiden een keurige derde plaats in rappe tijden, Britt in 4.48 en Nout in 5.18. Op de middenafstand 5300 meter kwam Yvonne Meijer als 1e overall over de finish in 23.03. Zij nam direct het initiatief, bleef de concurrentie voor en kon de laatste meters nog versnellen. Senior Gertin Roke deed ook een greep naar het podium en werd derde in 19.31. Hilco Huisjes kon goed volgen en eindigde net naast het podium op de vierde plaats in een tijd van 19.45.

Bij de Haarlerbergcross, de eerste loop van het Sallands Cross Circuit, scoorde Wiep Seinen een podiumplaats op haar 1000m. Zij werd netjes derde in 5.48. Op de 2000m werd een flinke strijd gevoerd voor de eerste plaatsen. Suzan Ruitenberg kon goed met de voorsten meekomen en pakte brons in 8.05.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.