Home / archiefcentraal / alzheimer cafe in dalfsen

alzheimer cafe in dalfsen

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer.

Het Alzheimer Café wordt georganiseerd en is mogelijk gemaakt door:Alzheimer Nederland, de gemeente Dalfsen, Carinova Steunpunt Mantelzorg, St. Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, Werkgroepen Mantelzorg Dalfsen-Lemelerveld-Nieuwleusen, Woonzorgcentra De Hulstkampen, Brugstede en Rosengaerde. Algemene informatie over dementie is aanwezig op de foldertafel.

Om 19.30 uur start het programma, met inloop vanaf 19.00 uur. De avond duurt ongeveer twee uur en de toegang is gratis. Neem voor meer informatie contact op met mevrouw L. Wolters van Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel via 06-10346602, of mevrouw. H Miedema-Flierman van Carinova via 06-22871176.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.