Home / archiefcentraal / aangepast programma super sunday in t hoekje

aangepast programma super sunday in t hoekje

Om deze middag compleet te maken, bouwen de Esparando’s een grandioos feest. Onze grote vriend Armand heeft om gezondheidsredenen helaas af moeten zeggen. Wel heeft hij beloofd, dat wanneer zijn gezondheid het weer toelaat, naar ‘t Hoekje te komen.

Iedereen is op zondag 8 november van harte welkom voor deze gezellige classics middag, om onder het genot van een hapje en een drankje oude tijden te doen herleven. Entree is uiteraard gratis. Tot dan!

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.