Home / archiefcentraal / zwemvierdaagse bij de carrousel in ommen

zwemvierdaagse bij de carrousel in ommen

Tijdens de zwemvierdaagse kunnen deelnemers verschillende afstanden zwemmen voor het uiteindelijk verdienen van een mooie medaille. Van de fanatieke zwemmers en de enthousiaste kids tot de dames en heren die tijdens het zwemmen gezellig met elkaar kletsen: iedereen is welkom.

Het zwembad is tijdens de zwemvierdaagse dagelijks geopend van 16:00-18:00 uur. Zwemmers kunnen kiezen uit drie afstanden: 250, 500 of 1000 meter. Naast de baantjes die je dagelijks kan zwemmen worden er ook leuke randactiviteiten georganiseerd, zoals onderwaterfoto’s, lopen in een aquabubbel en duiken met perslucht (onder leiding van Duikcentrum Vechtdal).

Spetterende afsluiting
De zwemvierdaagse wordt op vrijdag 23 oktober afgesloten met een spetterende disco. De disco staat in het teken van de hollandseavond met DJ Mike.

Bij inschrijving voor 19 oktober bij de receptie van zwembad Carrousel bedragen de kosten voor deelname €10,00 per persoon. Bij inschrijving vanaf 19 oktober kost deelname €12,50 per persoon. Kijk voor meer informatie over de zwemvierdaagse op www.carrousel-ommen.nl

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.