Home / archiefcentraal / zwembad de slag organiseert zwemvierdaagse

zwembad de slag organiseert zwemvierdaagse

Tijdens de zwemvierdaagse kunnen deelnemers verschillende afstanden zwemmen om uiteindelijk een mooie medaille te verdienen. Van de fanatieke zwemmers en enthousiaste kids tot de dames en heren die tijdens het zwemmen gezellig met elkaar kletsen: iedereen is welkom. De zwemvierdaagse wordt op vrijdag 23 oktober afgesloten met een spetterende disco. De disco staat in het teken van gezellig dansen en spelen in het water op de beats van dj Sebastiaan.

Het zwembad is tijdens de herfstvakantie iedere dag geopend van 07.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 21.30 uur (donderdag tot 20.00 uur). De banen voor de zwemvierdaagse kunnen dagelijks gezwommen worden tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 18.30 en 20.00 uur. Zwemmers kunnen kiezen uit drie afstanden: 250, 500 of 1000 meter.

Meedoen
Inschrijven voor Zwemvierdaagse kan bij de receptie van zwembad De Slag. Bij inschrijving voor 17 oktober bedragen de kosten voor deelname €10,00 per persoon. Bij inschrijving vanaf 17 oktober kost deelname €12,50 per persoon. Hiervoor kunnen deelnemers dagelijks zwemmen, krijgen ze een mooie herinneringsmedaille en kan worden meegedaan met het discozwemmen op de vrijdagavond. Kijk voor meer informatie over de zwemvierdaagse en over zwembad De Slag Hardenberg op www.deslag-hardenberg.nl

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.