Home / archiefcentraal / zaterdag weer vlooienmarkt in diamanthal

zaterdag weer vlooienmarkt in diamanthal

Omdat het een vlooienmarkt betreft bestaat het aanbod minimaal 70% uit gebruikt, oud, of overjarig spul. Ook ambachtelijke of hobbymatig gemaakte producten zijn er te vinden. De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers, dus er is geen commercieel belang.

De markt vindt in het winterseizoen elke vierde zaterdag van de maand plaats. De markt duurt van 8.00 tot 13.00 uur en de entree bedraagt voor volwassenen €1,50. Kinderen mogen gratis naar binnen. Er is genoeg ruimte om te parkeren op de gratis parkeerplaats. Neem voor meer informatie contact op met vlooienmarkt@diamanthal.nl of kijk op www.diamanthal.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.