Home / archiefcentraal / woezel and pip komen naar de voorveghter

woezel and pip komen naar de voorveghter

De pret begint al voor de voorstelling! Vul jouw vriendjesboekpagina in en doe deze in het grote Woezel & Pip Vriendjesboek in de foyer van het theater. Misschien komt jouw vriendjesboekpagina wel in de musical! Je kan de vriendjesboekpagina downloaden via de site van het theater.
Na afloop kunnen alle gasten ook nog met levensgrote knuffels van Woezel & Pip op de foto. De musical van Woezel & Pip duurt ongeveer 60 minuten. De voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment i.s.m. Dromenjager.

De voorstellingen beginnen op zaterdag 7 november om 13.30 en 16.00 uur. Kaarten kosten €15,00 (exclusief reserveringskosten) en reserveren kan via www.voorveghter.nl of telefonisch via 0523 – 280 330. Kijk voor meer informatie op www.vanhoornejunior.nl.

Vechtdal Centraal mag 2×2 kaarten weggeven! Like onze Facebookpagina, deel het bericht en wie weet win je 2 kaarten!

[facebookpost url=”https://www.facebook.com/vechtdalcentraal/posts/964780476901482″]

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.