Home / archiefcentraal / wil jij vrijwilliger worden in de zorg

wil jij vrijwilliger worden in de zorg

Misschien vind je het juist leuk om in het weekend creatief aan de slag te gaan met een groepje zorgvragers. We zoeken voor dames van middelbare leeftijd met een licht verstandelijke beperking, eens per maand, een zorgvrijwilliger die samen met hen creatief wil zijn. Denk daarbij aan iemand die bijvoorbeeld met hen wil tekenen, schilderen, cupcakes bakken en versieren of mozaïeken.

Ook is de Vrijwillige Thuiszorg nog op zoek naar een vervoersvrijwilliger die één keer per maand op zaterdagochtend een mevrouw van Heino naar Raalte (zwembad) wil brengen en vice versa.

Als zorgvrijwilliger krijg je een basiscursus aangeboden en word je begeleid door een zorgcoördinator. Er wordt zorgvuldig gekeken dat je in een situatie wordt geplaatst die bij jou past. Vrijwilligerswerk is; een medemens helpen, leuk voor jezelf en het staat goed op je cv.

Woon je in de gemeente Dalfsen, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand of Wierden en heb je interesse neem dan contact op met de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel via 0548 – 638 830 of info@vrijwilligethuiszorg.nl. Kijk voor meer informatie op www.vrijwilligethuiszorg.nl.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.