Home / archiefcentraal / wie wint dit jaar de vrijwilligerspluim in ommen

wie wint dit jaar de vrijwilligerspluim in ommen

Wethouder Ko Scheele reikt namens de gemeente Ommen de prijs uit. De inwoners van de gemeente Ommen kunnen een persoon of een groep aanmelden. Wie verdient volgens jou de Vrijwilligerspluim 2015? Laat het weten!

Waarom een Vrijwilligerspluim?
Er gebeuren zoveel mooie dingen binnen het vrijwilligerswerk in de gemeente waar we trots op kunnen zijn, maar waar te weinig bij stilstaan. Door jaarlijks een Vrijwilligerspluim uit te reiken, wil de gemeente Ommen laten zien dat ze het lokale vrijwilligerswerk waarderen en trots zijn op wat deze mensen hebben gedaan.

Om iemand aan te melden voor de Vrijwilligerspluim 2015 kan je aanmeldformulier downloaden van www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl. Deze is ook af te halen bij het Publieksplein in het gemeentehuis Ommen. Een jury, bestaande uit leden van de klankbordgroep van het Vrijwilligerssteunpunt en wethouder Ko Scheele, beoordeelt alle aanmeldingen en selecteert drie genomineerden.

Criteria
– Recente vrijwillige inzet van één persoon of een groep personen;
– De persoon of groep komt uit de gemeente Ommen;
– De inzet is onderscheidend en inspirerend.

Aanmeldingen
Het aanmeldformulier moet uiterlijk 8 november binnen zijn bij het Vrijwilligerssteunpunt, gevestigd in het gemeentehuis Ommen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt Ommen via 140529 of vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl. Langskomen tijdens de inloopochtenden kan ook. Die zijn op maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.