welzijn ouderen dalfsen viert 25 jarig jubileum

Het was gezellig druk in de Trefkoele. Een vele vrijwilligers van vroeger en nu en zelfs van het eerste uur waren uitgenodigd en aanwezig. Zo ook vele afvaardigingen van maatschappelijke instellingen en organisaties waar de jubilerende organisatie mee samenwerkt en een band heeft.

De middag werd geopend door de Theo Geuyen, directeur van Landstede Welzijn, die de organisatie feliciteerde met het jubileum. Vervolgens nam Marleen Schömaker, ouderenwerker van het eerste uur het woord. Zij blikte terug op het ontstaan van Welzijn Ouderen en vertelde over de ontwikkelingen binnen de organisatie en bedankte daarbij de vele vrijwilligers die zich inzetten voor het werk binnen de organisatie.

Daarna was er in de verschillende ruimten van de Trefkoele van alles te zien en te beleven; Popkoor Just For Fun, Werelddansen beide met open repetities, demonstratie en expositie van het houtsnijden en veel oud archiefmateriaal. Ook was er natuurlijk voldoende gelegenheid voor onderlinge ontmoeting en oude herinneringen ophalen. Er hing de hele middag een gemoedelijke sfeer.

Aan het eind van de middag sloot de Burgemeester de middag af door de felicitatie uit te spreken aan de jubilerende organisatie.

Foto’s: Johan Bokma

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.