Home / archiefcentraal / weelink winnaar schaaktoernooi nieuwleusen

weelink winnaar schaaktoernooi nieuwleusen

Bas Prins, Nieuwleusenaar en organisator van de Nieuwleusen Schaaktoernooien, kijkt tevreden terug: “Sinds drie jaar proberen wij elk seizoen een schaaktoernooi te organiseren in Nieuwleusen. Ik denk dat dit een uniek concept is in Overijssel en dat blijkt ook wel, want we krijgen steeds meer aanmeldingen vanuit de hele regio.”

Voor Wouter Weelink is dit zijn eerste toernooiwinst in Nieuwleusen: “Ik heb al een aantal keer meegedaan aan dit prestigieuze evenement en ben blij dat ik nu eindelijk mijn naam op de wisselbeker bij mag laten zetten.”

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.