wederom uitzege voor ozc

OZC Ommen heeft vanmiddag opnieuw een overwinning op vreemd terrein geboekt. Na de 1-3 vorige week bij Bruchterveld won OZC vandaag op bezoek bij Bergentheim. De wedstrijd eindigde in 1-2 voor OZC.

OZC kende een lekker begin in Bergentheim en kwam al na drie minuten spelen op voorsprong. Heet kreeg hierbij wat hulp van de thuisploeg in de persoon van Jasper van Opijnen, die de bal achter zijn eigen doelman werkte en hiermee OZC op een 0-1 voorsprong zette.

Na de vroege openingstreffer scoorde OZC in de eerste helft nog een keer, al viel dit doelpunt pas aan het einde van het eerste bedrijf. Op slag van rust verdubbelde Bram van Rijn de voorsprong van OZC en zo gingen de bezoekers met een comfortabele 0-2 tussenstand de rust in.

Na de theepauze kwam de spanning in de 71e minuut weer terug in het duel toen Rob Wevers namens Bergentheim de aansluitingstreffer binnenschoot: 1-2. In de laatste twintig minuten hield OZC echter goed stand en trok de 1-2 voorsprong over de streep.

Door deze 1-2 overwinning klimt weer wat verder op de ranglijst en bevindt het zich op een gedeelde vierde plek. Hierbij moet wel gezegd worden dat deze ‘gedeelde’ vierde plek met welgeteld vijf ploegen gedeeld moet worden.

Tussen de nummer één en acht op de ranglijst zit slechts drie punten verschil in de zaterdag 3e klasse C waardoor het tot nu toe met recht een spannende en interessante competitie genoemd mag worden. Volgende week treft OZC één van de ploegen die zich niet bij de bovenste acht bevinden. Dan komt VHK op bezoek dat tot nu toe slechts één punt wist te behalen en daardoor de laatste plaats moet delen met WZC Wapenveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.