Home / archiefcentraal / vv vilsteren krijgt kunstgras

vv vilsteren krijgt kunstgras

De aanleg van een kunstgrasveld op sportpark de Molenesch in Vilsteren zal het park een dringend gewenste kwaliteitsverbetering geven. Het huidige trainingsveld heeft door zijn ligging onder zeer natte of winterse omstandigheden een kwaliteit die ver onder de maat is en die de vereniging problemen met de bespeling bezorgt.

Een hoofdveld van kunstgras biedt het trainingsveld de noodzakelijke ontlasting in de meest kwetsbare periode. Bovendien is een kunstgrasveld een belangrijke kwaliteitsimpuls voor het functioneren van diverse maatschappelijke voorzieningen in Vilsteren waardoor de leefbaarheid wordt vergroot.

De gemeente heeft nadrukkelijk aangegeven een kunstgrasveld in Vilsteren, na aanleg van een kunstgrasveld in Beerzerveld en de renovatie van het sportpark in Lemele, als een noodzakelijke voorziening te zien. De totale kosten van de aanleg in Vilsteren worden geschat op €450.000. De ondergrond kost ongeveer anderhalve ton, de toplaag het dubbele.

Lees ook

SV Dalfsen presenteert eigen spelersbus

DALFSEN – Op sportpark Gerner is zondagmiddag de SV Dalfsen spelersbus gepresenteerd. De touringcar van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.