Home / archiefcentraal / vrouwen heersen in goal centraal competitie

vrouwen heersen in goal centraal competitie

Wendy, Yvonne en Nicole voorspelden afgelopen weekend de wedstrijden in het amateurvoetbal het beste. De dames lieten alle mannelijke voorspellers achter zich. Waren er zoveel verrassingen deze ronde of hebben de vrouwen er gewoon meer kijk op?

Voor de winnaars ligt in ieder geval een fraaie Adidasbal klaar bij Intersport Schutte in Raalte. Hierbij de top-10 van afgelopen weekend per regio. Wil jij komend weekend ook kans maken op een Adidasbal? Vul dan een voorspelling in op Goal Centraal!

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.