vrouwen asc62 spelen gelijk tegen lycurgus

“Het eerste gelijkspel van ASC’62 is een feit. De ploeg uit Dalfsen begon sterk aan de wedstrijd en zette het team uit Groningen vast op eigen helft. Toch duurde het nog tot de 30e minuut dat het veldoverwicht kon worden omgezet in de verdiende 1-0. Het was Roelisse Schiphorst die feilloos afrondde.

In de eerste 45 minuten konden de vrouwen het al afmaken. Voor de Dalfsenaren was dit het signaal om nog meer aan te dringen bij Lycurgus. En de ploeg uit Groningen kwam er daardoor bijna niet meer uit en beperkte zich tot tegenhouden en de counter. De Dalfsenaren hadden daarna een groot aantal kansen om op voorsprong uit te breiden.

Na rust een feller Lycurgus. Waar ASC’62 dacht de 1-0 verder uit te bouwen, troffen zij een verbeten strijdend Lycurgus, wat dan ook de nodige kansen kreeg op de aansluitingstreffer. En die viel uiteindelijk ook.

ASC’62 gooide er nog een schepje bovenop voor een 2e treffer. En die kwam ook, Alie Tempelman-Mol scoorde de 2-1, een op dat moment meer dan verdiende voorsprong. ASC’62 bleef knokken voor een goed resultaat maar het spel werd slordiger. En daar profiteerde Lycurgus van en maakte de 2-2.

Volgende week speelt dames 1 van ASC’62 tegen Hoevelaken in Hoevelaken, tweede ronde beker. Aanvang van deze wedstrijd is 13.00 uur.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.