Home / archiefcentraal / vov stelt niet werkende straatverlichting aan de kaak

vov stelt niet werkende straatverlichting aan de kaak

In een brief aan het college doet De Jonge nu zijn beklag. “Op de site van de gemeente Ommen staat dat inwoners meldingen over kapotte straatverlichting kunnen doorgeven aan de gemeente. Maar wie dat doet wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Via de BOH (Bestuursdienst Ommen-Hardenberg, red), naar Limitec, naar Enexis en zonder enig resultaat komen de melders weer terug bij de BOH.” 

Onbegrijpelijk
De Jonge vindt de handelswijze van de gemeente onbegrijpelijk. “Hoe is het mogelijk dat melders van storingen aan de openbare verlichting, in dit geval van de Stationsweg, niet goed door de BOH zijn geïnformeerd en geholpen? En hoe worden dit soort excessen in de toekomst voorkomen?”

Ook vraagt de fractievoorzitter zich af hoe het mogelijk is dat de openbare straatverlichting op de Stationsweg niet accuut is gerepareerd. De Jonge wil van het college weten welke maatregelen op korte termijn worden genomen, zodat de verlichting op de Stationsweg gerepareerd wordt.

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.