Home / archiefcentraal / volleyballers uit dedemsvaart onderuit in hoogeveen

volleyballers uit dedemsvaart onderuit in hoogeveen

Vooraf beloofde het al een spannende wedstrijd te worden, aangezien beide teams altijd aan elkaar gewaagd zijn. Het team onder leiding van aanvoerder Gerard Olde startte een spectaculaire eerste set. Er werd snel gespeeld en van beide kanten wisten de spelers de bal goed te raken. Aanvallen van buitenaanvaller Menno Menzo en midspeler Ronald van Os kwamen goed aan en zorgden voor de benodigde punten. Tunas gaf zich niet gauw gewonnen, gaf tegengas en kwam voor te staan met 24-19. TSA vocht terug en wist de stand gelijk te trekken tot 24-24. Echter Tunas trok aan het langste eind en wist de set naar zich toe te trekken: 26-24.

De tweede set ging met dezelfde bevlogenheid van start en TSA wist het spel goed te verdelen. Dit resulteerde in mooie aanvallen van Jan Bakker en Jenny Gerrits en een voorsprong in punten. Door het heft in eigen handen te houden wist TSA deze set naar zich toe te trekken met een eindstand van 21-25. Echter, wat allemaal goed ging in de eerste twee sets, lukte niet meer in de laatste set. TSA maakte zelf de fouten en de twee time-outs boden niet de rust om het tij te keren. Daardoor verloor TSA de laatste set met 25-8.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.