volkorenconcert met liefst 400 zangers in dorpskerk den ham

Dit massakoor wordt terzijde gestaan door een aantal solisten van naam en faam, te weten de uit Iran afkomstige tenor Reza Ranjazmay, Aarnoud de Groen op orgel, en Arjan en Edith Post op trompet. Alles staat onder de muzikale leiding van dirigent en pianist Gezinus Veldman.
Op het anderhalf uur durende programma staan prachtige liederen zoals Bei Dir ist das Licht van Dietrich Bonhoeffer, Jesus bleibet meine Freude van J.S. Bach, Glocken der Liebe van W.A. Mozart, Halleluja van Leonard Cohen, het Wolgalied van Franz Lehar, en In His love van Mark Paterson.

Kaarten kosten €10,00 en zijn verkrijgbaar bij de koorleden van de vier koren, bij de Bruna in Vroomshoop en de Readshop in Den Ham. Je kan ook een kaartje reserveren door via secretariaat@cmkvroomhoop.nl. Het concert begint 10 oktober om 19.30 uur. De kerkzaal is open vanaf 18.45 uur. Door het grote mannenkoor is er wel minder ruimte in de kerk dan gewoonlijk, dus op is op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.