Home / archiefcentraal / veelbelovende samenwerking ambiq en trias in hardenberg

veelbelovende samenwerking ambiq en trias in hardenberg

De afgelopen maanden hebben de medewerkers van beide organisaties het initiatief genomen om de samenwerking verder vorm te geven. Vanaf 26 oktober voeren de medewerkers van Ambiq en Trias de dagbehandeling voor kinderen gezamenlijk uit. Het voordeel van deze samenwerking is groot voor de cliënt en diens ouders/verzorgers. De deskundigheid van medewerkers van beide organisaties kan snel en efficiënt ingezet worden. Door de krachten te bundelen kunnen we adequater en sneller inspelen op de zorgvragen van de kinderen. Met deze benadering sluit de hulpverlening aan bij de vraag van het kind en het gezin.

De beide organisaties gaan daarbij gebruik maken van elkaars gebouwen. De dagbehandelingslocatie van Trias wordt de doe-locatie. Daar gaat de dagbehandeling en therapieën (spel- en psychomotorische therapie) plaatsvinden. Het gebouw van Ambiq wordt de locatie waar medewerkers van beide organisaties kunnen samenwerken. De professionals kunnen door de samenwerking makkelijker van elkaars kennis en deskundigheid gebruik maken.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.