Home / archiefcentraal / veel prijzen en prs voor atleten aco van elderen

veel prijzen en prs voor atleten aco van elderen

In totaal bestreden 237 atleten van jong tot oud elkaar op hun 3000m, 5000m of op de technische zeskamp. Deze zeskamp bestaat uit twee loopnummers (sprint en middellang), twee springnummers (ver- en hoogspringen) en twee werpnummers (speerwerpen en kogelstoten).

De ACO-clubkampioenen meerkamp bij de pupillen: Wiep Seinen met een clubrecord op haar 600m (2.32), Nout Meijer, Wessel Koekkoek, Riona Gerrits, Jonne Maathuis, Janneke Meinen, Rik-Michiel Meinen en Esra Nijzing.

Junioren
De winnaars meerkamp bij de junioren: Sam Nazloomian, Ingmar Bouwman met een clubrecord op hoog (1.70m), Susan Ruitenberg, Jari Kouwen en Tessa Zielman. Bij de senioren waren Tim van der Monde en Ilona Hogenkamp de sterkste meerkampers.

De 3000m werd gewonnen door ACO’er junior-A Nick Marsman in een snelle 9.44 en bij de dames pakte master Yvonne Meijer het goud in 10.56. De ACO-winnaar van de 5000m Gertin Roke, hij scoorde een zeer rappe 16.38. Bij de dames ging op dezelfde afstand Marieke ten Brinke met het goud naar huis in 19.35, dit was tevens een clubrecord.

De prestaties waren van een hoog niveau: maar liefst 82 PR–verbeteringen en 3 clubrecords. Aan het eind van de wedstrijddag was er een estafette 4 x 400m, het team van ACO Van Elderen pakte het goud in een toptijd van 4.13. Mede door de hulp van zestig vrijwilligers/juryleden was de wedstrijddag een sportief hoogstandje.

Lees ook

Coronavirus zit OZC dwars

OMMEN – OZC zette de seizoenouverture tegen Fit Boys om in een degelijke driepunter. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.