Home / archiefcentraal / usv boekt ook resultaat in de beker

usv boekt ook resultaat in de beker

De ploeg van trainer Theo van ’t Zand kwam al na 8 minuten op voorsprong door een doelpunt van Niek Ekkelenkamp. Ondanks dat de thuisploeg domineerde, werd er in het verloop van de eerste helft niet meer gescoord. Van ’t Zand: “Bij Vaassen speelde een fysiek goede speler die er af en toe door kwam, maar verder kwamen we niet in de problemen. De rest van de kansen was voor ons”. Direct na de rust scoorde Niek Hamers de 2-0. “Daarna zaten we op rozen”, aldus Van ’t Zand. “Na de 3-0 van Leon Kooiker kon ik zelfs een aantal spelers wisselen die wat pijntjes hadden. Zo kregen anderen ook nog speeltijd”. De laatste goal werd gescoord door Ron Meijerink.

Op de vraag wat de trainer zijn ploeg verwijt ondanks de overwinning antwoordt de trainer: “Bijna niets, behalve dan dat onze keeper nog te vaak moest optreden bij kleine kansjes van Vaassen. Maar je kunt niet op alle slakken zout strooien”.

Volgende week zondag speelt USV de traditioneel lastige competitiewedstrijd tegen Balkbrug. “Dat is een wedstrijd die alle kanten op kan. Ondanks dat we nu vier keer achter elkaar gewonnen hebben moeten we waken voor onderschatting. Maar met onze fanatieke aanhang die ongetwijfeld zal meereizen, heb ik er alle vertrouwen in”.

Lees ook

Sportclub Lemele schminkt OVC ’21 na rust volledig af

LEMELE – In klasse 4F van het zaterdagvoetbal sprong de affiche Sportclub Lemele tegen OVC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.