Home / archiefcentraal / toch geen extra opvang vluchtelingen besthmenerberg

toch geen extra opvang vluchtelingen besthmenerberg

Zaterdag vroeg het COA de gemeente Ommen de noodopvang op het recreatiepark uit te breiden met honderd plekken. De vluchtelingen zouden in tenten verblijven. Ommen wilde meewerken aan de opvang, maar wilde daarover uiterlijk gisteren een definitief besluit nemen. Er waren onder meer vragen over de veiligheid en leefbaarheid van de opvang.

Het COA heeft inmiddels laten weten dat de groep vluchtelingen ergens anders opgevangen is. Daarom is besloten geen extra tenten op de Besthmenerberg te plaatsen. Er worden sinds eind vorige maand maximaal 370 vluchtelingen opgevangen. Zij blijven daar tot uiterlijk april 2016.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.