timzingt treedt op in dalfsen

Op donderdagavond 15 oktober komt (liedjes)cabaretier Tim van Wijngaarden naar Het Kruispunt aan de Brethouwerstraat 19 in Dalfsen.

‘Timzingt’ maakte de afgelopen jaren furore met zijn hilarische en mooie liedjes en zijn scherpe cabaret. Gewapend met gitaar, piano en ukelele zingt hij over angst, liefde, licht, vrouwen en dat ongelooflijke geloof dat hem maar blijft boeien. Timzingt voor iedereen, overal en voor jou, dus treedt hij ook op in Dalfsen.

Het optreden is gratis te bezoeken, er wordt alleen een collecte voor de onkosten gehouden. Het begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur en iedereen is welkom! Kijk voor meer informatie op www.timzingt.nl of neem contact op met openkruispunt@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.