tijdelijk restaurant geopend aan de vecht in dalfsen

Hendrik en Angelique willen hun passie voor de prachtige regionale producten met hun gasten delen, maar vooral samen met hun gasten een gezellige tijd hebben in hun geïmproviseerde restaurant. Eind december van dit jaar sluit het pop-up restaurant weer. Begin januari wordt de villa compleet verbouwd tot een volwaardig restaurant, dat juni/juli 2016 haar deuren weer zal openen. Dan met twee verdiepingen voor haar gasten en een prachtig terras rond het pand en op de kade langs de Vecht. In het definitieve restaurant zal uitgebreider worden gekookt, met prachtige producten uit de directe omgeving, maar ook kwalitatief hoogstaande ingrediënten uit binnen- en buitenland.

Met lokale leveranciers, onder wie slagers John en John-Benno van Broekhuizen, Gert-Jan Beekhuis van viswinkel Dalfijn en kaasboeren Marinus Post en Joke van de Crommert van Heileuver kaas zorgen Angelique en Hendrik ervoor dat de mooiste lokale producten op je bord belanden. Voor de dranken zochten ze de samenwerking met specialisten uit binnen- en buitenland. Zo is het bier van Peroni Nastro Azzurro en de espresso van het beroemde huis Illy Cafè uit Italië. De wijnen worden geselecteerd samen met de kleine importeur Brander Wines uit De Wijk en het brood wordt bereid volgens een recept uit 1850, zonder E-nummers of andere toevoegingen. Het wordt elke dag vers afgebakken en het is heerlijk om te eten met alleen goede olijfolie en echte boerenboter.

Eenvoudig
De kaart is eenvoudig. Vanwege de tijdelijke aard van het restaurant hebben Hendrik en Angelique ervoor gekozen om veel te doen in de tappas-stijl, dus allerlei kleine hapjes waar je met een lekker glas wijn, bier of fris heerlijk van kunt genieten.

Hendrik’s Drinks and Bites begint dit jaar eenvoudig en lekker en keert medio 2016 terug in de definitieve versie: uitgebreider en minstens zo lekker. Ook dan hopen de ondernemers je weer te mogen verwelkomen voor een perfecte cappuccino, een hartverwarmend glas wijn of een uitgebreide maaltijd. De naam van het definitieve restaurant blijft nog een verrassing, maar sluit perfect aan op de gastvrijheid, traditie en gezelligheid.

Je kunt ‘Hendrik’s drinks & bites’ vinden aan de oever van de Vecht, naast de Blauwe Bogen Brug in Dalfsen. Van donderdag tot en met zondag staan Hendrik en Angelique van 11.00 tot 23.00 uur voor je klaar!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.