Home / archiefcentraal / thema avond in het vechtgenotenhuis in ommen

thema avond in het vechtgenotenhuis in ommen

Rondom het boek ‘Als kanker je raakt’ gaan de bezoekers interactief met elkaar in gesprek, over datgene wat hen ten diepste raakt. Want hoe raakt deze ziekte je geloof en welke levensvragen houden je bezig? Op deze avond is er herkenning in de grote vragen van het leven, en mag men ondersteuning ervaren door het samen delen, troost zoeken, en door de hoop vast te houden.

Op 29 oktober duurt de avond van 20.00 tot 22.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar. Gespreksleider die avond is Dorien Koetsier, zij werkt mee bij de stichting ‘Als kanker je raakt’. Opgeven is niet nodig, je kunt gewoon naar het Vechtgenotenhuis komen. Dat is te vinden aan de Beerzenweg 5d in Ommen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.