test je kennis bij de pubquiz van tennisclub ommen

Onder leiding van quizmaster Marco van Helden kan weer gestreden worden om de Wisselbokaal, nu in het bezit van ‘De Ambtenaren’, die hem de vorige keer binnenhaalden. Het antwoord op de vraag hoeveel mazen er in het tennisnet zitten was voor hen in maart een makkie, en ook waren ze erg thuis in de klassieke muziek.

Ook nu weer heeft de activiteitencommissie er weer een erg gevarieerde quiz van gemaakt. Tijd om je kennis te testen, en tijd voor een gezellig avondje uit. Aanmelden kan tot 20 oktober bij trainster Elselien Veldman, of per mail bij lutjehuibregts@gmail.com. Ook niet-leden zijn van harte welkom, neem gerust een introducé mee. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar in de kantine.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.