Home / archiefcentraal / tentoonstelling over oorlog nog drie weken te zien

tentoonstelling over oorlog nog drie weken te zien

Als je nog niet geweest bent, kan een bezoek deze maand nog van woensdag tot en met zaterdag tussen 13.30 en 17.00 uur. In de eerste week van november wordt de museumvloer ontruimd en worden alle bruiklenen gereedgemaakt om naar de verschillende eigenaren terug te gaan.

Zoals bekend werkt het museum voor de tijdelijke tentoonstellingen met bruiklenen vanuit de bevolking. Naast de tentoonstelling kunnen natuurlijk de vaste collectie, de fotoboeken met groepsfoto’s en de digitale begraafplaats worden bekeken aan het Westeinde 3 in Nieuwleusen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.