Home / archiefcentraal / succesvolle cursus bestuurlijke vernieuwing in dalfsen

succesvolle cursus bestuurlijke vernieuwing in dalfsen

Zanglust Dalfsen liet weten dat zij met deze cursus hadden meegedaan om nieuwe mannelijke leden te werven, en dat dat gelukt is. Twee heren hebben zich bij Zanglust aangemeld. Volleybalvereniging Ouvol heeft zich ingezet voor een nieuw vrijwilligersbeleid, door middel van een enquête onder de leden hebben ze veel informatie kunnen inwinnen. Deze en andere succesverhalen maakten dat de avond inspirerend en innoverend was voor nieuwe verenigingen. Diverse verenigingen waren zo enthousiast dat ze zich meteen wilden opgeven voor een nieuwe cursus, uiteraard eerst in goed overleg met hun eigen bestuur.

Wethouder Von Martels was dinsdag ook aanwezig om de huidige verenigingen een certificaat te overhandigen voor hun succes. De gemeente Dalfsen, Rob de Jong en het Vrijwilligerspunt Dalfsen hopen eind dit jaar weer te kunnen starten met een nieuwe cursus. Kon je niet aanwezig zijn tijdens de afsluitende avond, maar heeft jouw vereniging wel interesse om de cursus te volgen? Neem vrijblijvend contact op met het Vrijwilligerspunt in Dalfsen via info@vrijwilligerspuntdalfsen.nl

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.