speelochtend voor peuters op sjaloom

Sjaloom is een Christelijke basisschool waar iedereen welkom is. Samen met ouders, leerkrachten en de kinderen is een veilige omgeving gecreëerd, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Moderne onderwijsmethoden worden gehanteerd voor taal, rekenen, spelling en begrijpend lezen zodat het lerende kind uitgedaagd blijft. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is dat kinderen medeverantwoordelijk zijn voor het eigen leerproces. Binnen de structuur van ‘Actief Leren’ leren kinderen zelfstandig werken, samenwerken, zelf keuzes maken en zelf
oplossingen bedenken.

Door de grootte van de school wordt gewerkt in overwegend kleine groepen en is er veel persoonlijke aandacht voor kinderen en ouders. Kinderen zijn elke dag welkom vanaf 8.00 uur en men heeft gekozen voor een continurooster. “Dat is historisch zo gegroeid, omdat vroeger veel kinderen van ver moesten komen. Dat is nu veel minder, maar we merken dat nog steeds veel ouders het erg op prijs stellen”, aldus directeur Johan Kooijker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.