Home / archiefcentraal / smon organiseert musicalkamp

smon organiseert musicalkamp

Veel jongeren dromen er altijd al van om op een podium te staan. Sommige hebben al ervaring, anderen zingen alleen onder de douche. SMON Welzijn vindt het belangrijk dat iedere jongere zich optimaal moet kunnen ontwikkelen op het gebied van talent. Jongeren gaan met professionele zang-, dans- en theaterdocenten een week lang op kamp. Samen wordt getraind om een musical in elkaar te zetten.

Jongeren mogen zelf kiezen wat ze willen doen. Houd je niet van zingen? Dan hoeft dat niet. Als je alles leuk lijkt, dan is dat ook goed. Zo kan iedereen doet wat hij of zij het leukst vindt om te doen. Naast alle trainingen zal er ook tijd zijn voor ontspanning. De avonden worden ingevuld met leuke activiteiten zodat ook de jongeren elkaar beter leren kennen. Alle jongeren gaan met nieuwe vriendschappen voor het leven naar huis.

De musical zal ‘Under Construction’ heten en is gebaseerd op de film STEP UP en musicals We Will Rock You & Footloose. De musical is geschreven door jongerenwerker Emmelie Luiken en het team professionals dat mee gaat op kamp. De personages in de stoere musical zijn recht door zee en gaan heel wat beleven.

Jongeren van 12 tot en met 18 jaar kunnen zich www.dancedance.nl opgeven voor het kamp.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.