Home / archiefcentraal / smon organiseert creatieve workshops

smon organiseert creatieve workshops

Deze creatieve workshops zijn erop gericht om in een gezellige, warme en ontspannen sfeer je talenten en mogelijkheden verder te ontwikkelen. De deelnemers maken hierbij de mooiste dingen en gaan uiteindelijk met eigengemaakte kunstobjecten naar huis. Een greep uit de verschillende materialen; klei, textiel, verf, glas of papier.

Op maandagen, van 2 tot en met 14 november, is er voor leerlingen uit groep 3 tot en met 8 Artcrew. Onder begeleiding van een kunstenares maken de kinderen hun eigen vrolijke schilderij, met verschillende schildertechnieken. Een mooie eigen gemaakte lijst mag dan natuurlijk niet ontbreken.

Zit je in groep 1, 2 of 3, dan kun je op de dinsdag, van 3 november tot en met 1 december, naar de Knutselfabriek. Kijk voor meer informatie op www.smon.nl of mail naar joyce@smon.nl. Opgeven kan via het aanmeldformulier op www.smon.nl of 0529-482121, Geef je snel op, want vol is vol.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.