slagwerkexperimenten in lemele en lemelerveld

De aftrap is in Lemele op vrijdagavond 16 oktober in De Schakel, waarna bij Reimink in Lemelerveld op zaterdagavond 14 november het dak van de zaal geroffeld zal worden. In De Schakel tonen de slagwerkers van Lemele, Lemelerveld, maar ook de slagwerkers uit Hellendoorn een zeer gevarieerde slagwerkshow aan het publiek. ‘Three bands, one sound’ is het credo van de slagwerkgroepen en zij zijn er daarmee van overtuigd dat iedere bezoeker verrast wordt door het programma en de samenstelling van de groepen. Ellenoor van der Veen, bestuurslid en slagwerkster van KNA uit Lemele, vertelt: “De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang en er zitten veel verrassende elementen in. Helaas kan ik er niet te veel van vertellen, maar spectaculair wordt het wel, dat is zeker!”

De drie slagwerkgroepen hebben ieder een eigen repertoire, waardoor de afwisseling tijdens de avond groot zal zijn. “De slagwerkers willen graag een concert verzorgen in een ongedwongen sfeer. Dit betekent dat de bar tijdens de optredens gewoon geopend is en dat de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje van de slagwerkshow kunnen genieten. Een totaal andere invulling dus van een concert, maar zeker verfrissend en verrassend”, aldus instructeur Martin van der Veen van de slagwerkers uit Lemele.

Al met al geen enkele reden om op vrijdagavond 16 oktober thuis op de bank te blijven zitten. De beleving is namelijk te vinden in De Schakel aan de Lemelerweg in Lemele. De zaal is open vanaf 19.30 uur en vanaf 20.00 uur kan je genieten van spectaculair slagwerk van ‘Three bands, one sound’. De slagwerkers heten je van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.