sercodak lijdt eerste nederlaag sinds 2013

Het was een spannende wedstrijd voor Sercodak. Nog tot het laatste moment was het spannend. Na 18 minuten stond het 5-10, maar vanaf dat moment bleven de beide teams telkens slechts een paar puntjes bij elkaar uit de buurt. Wel was het VOC die telkens de kleine voorsprong had. In de 54ste minuut stond het gelijk: 24-24. Er is hard gestreden, maar helaas moesten de dames uit Dalfsen toch in VOC hun meerderen erkennen.

Voor Klink-Nijland Kwiek was het eigenlijk vanaf het begin van de wedstrijd duidelijk dat V&L de sterkste van de twee was. Na twintig minuten stond Kwiek achter met 13-5. De gehele wedstrijd maakten ze wel punten, maar V&L deed dit sneller. Uiteindelijk resulteerde dit in een eindstand van 35-20.

Fotograaf Johan Wolff maakte een mooi beeldverslag van de wedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.