Home / archiefcentraal / schaatsers stokvisdennen zijn er klaar voor

schaatsers stokvisdennen zijn er klaar voor

De Stokvisdennenjeugd is ook nu weer goed vertegenwoordigd in de regionale top, met Loes Adegeest bij het nieuw opgezette Regionaal Talent Centrum in Enschede en Ingmar Hof, Stijn Hulst, Anke Breunis, Stefan Westenbroek, Mees Hulst en Joep Wennemars bij de daaronder resulterende baanselecties van Deventer.

Belangrijk voor dit succes is ook de financiële steun van de sponsoren. Zo geeft TCR Tours korting op het busvervoer op vrijdagmiddag naar de Scheg en helpen kledingsponsoren Bouwbedrijf Bongers en Autoschade Jan Masman ook dit jaar weer de fiets-, loop- en schaatskleding betaalbaar te houden. En met de woorden van Tebbe Aukema, coördinator van de schaatstrainingsgroep: “We zullen ervoor zorgen dat het weer flink oranje-blauw wordt in Deventer en uiteraard hopen we veel van de schaatsers te horen.”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.