Home / archiefcentraal / sc lemele opent vernieuwd sportpark zandeinde

sc lemele opent vernieuwd sportpark zandeinde

De herinrichting omvat de aanleg van een kunstgras hoofdveld en een multifunctioneel kunstgras pupillenveld. Tevens is de maatvoering van alle velden aangepast aan de geldende eisen van de KNVB, zodat ook de ruimte tussen het hoofdveld en het 2e veld, het natuurgrasveld, nu aan de geldende normen voldoet. Het gehele sportcomplex is omheind met nieuw hekwerk waardoor het geheel een prachtige uitstraling heeft gekregen.

Op zaterdag 31 oktober om 13.45 uur geeft het bestuur van SC Lemele een feestelijk tintje aan de opening. Voor de wedstrijd SC Lemele 1 – Achilles Enschede 1 verrichten voorzitter Berry Nijboer en een afgevaardigde van de gemeente Ommen de officiële openingshandeling. 
Je bent van harte welkom om het vernieuwde Sportpark Zandeinde te bezichtigen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.